Nyhedsbrev februar 2019

                                 Nyhedsbrev DcH Hanherred  februar 2019

Februar startede lidt koldt ud. Vi var desværre nødt til at aflyse 2 træninger pga sne. Vejen ud er jo som vi alle ved ikke særlig bred, så hvis først en satte sig fast kunne der hurtigt blive kaos. Det var mest de nyopstartede hvalpe vi synes det var lidt synd for. Men de bliver ikke snydt. De får et par ekstra træninger lagt ind.Vi var begyndt at se os om efter en ridehal,men heldigvis kom vejrguderne os til hjælp.

Vi fik som skrevet i sidste nyhedsbrev valgt en rigtig god bestyrelse. På et bestyrelsesmøde den 7 februar fik vi delt opgaverne ud. Vi valgte et bestyrelsesmedlem til hver aktivitet. Det er så meningen at pågældende bestyrelsesmedlem  går ud og finder nogen personer ude i “marken” som har lyst og interesse i at arbejde i udvalg. På den måde håber vi det ikke kun bliver bestyrelsens klub,men vores allesammens klub. Vist lidt snørklet skrevet, men men meningen god nok.

Følgende udvalg blev nedsat, og nedenstående bestyrelsesmedlemmer valgt

  1. Trænerudvalg – Eva – Inger sekretær
  2. Konkurrenceudvalg – Eva – Inger sekretær
  3. Rallyudvalg – Karen P
  4. Pladsudvalg – Børge, Jan ( Allan tilbudt at give en hånd med )
  5. Arrangementudvalg – Søren ( inkl. kaffe -og kageordning)
  6. Udvalg ( bl a facebook ) – Kristina
  7. Kantineudvalg – Inger (indkøb)
  8. Webmaster – Tom Klindt
  9. Rengøring af hus osv. – Karen
  10. Sponsor / ad hoc udvalg – besluttes når behovet opstår

Vi håber så at der er fundet 3 personer til hvert udvalg ved næste møde.

Håber I vil være positive for ideen derude.

 

Der var kredsgeneralforsamling den 20 februar. Karen og Eva deltog. Kristian Ravn valgt som formand. Et godt valg. Vi kender jo Kristian som tidligere kasserer hos os.

Husk de nye regler for oprykning: Hvis der opnås 2 oprykninger ret (1 kreds og 1 lokal ) hurtigt, kan man i C-B-A rykke op til næste række straks, uden at vente på nyt kalenderår. I C rækken må man bruge 2 år fra første oprykning. B og A som det plejer at være et år. Hvis man vælger at rykke op skal man huske at man ikke kan vælge at rykke ned igen. Man får heller ikke pointene med op.

 

Onsdag den 13 marts og onsdag den 10 april fra 18.30 -21,30 vil dommerudvalget gerne låne vores klubhus. Håber alle er velvillig indstillet på at vi drikker kaffe i “udestuen. “

 

Folkeoplysningsudvalget i Jammerbugt har inviteret til foredrag med Ulrik Wilbæk den 19 marts i Brovst. Emnet motivation. En del fra klubben deltager

 

Konkurrencer:

Klaus og Budha har været i Herning til konkurrence i rally Opnåede 98 point

Stort tillykke til dem .

 

30 marts har vi jo venskabsdyst herhjemme. Husk at melde jer til.

 

Karen Pedersen