Nyhedsbrev marts-april 2019

Nyhedsbrev DcH HanHerred marts/april 2019

Denne gang slår jeg marts/april sammen ,da der jo er påske i april og nedsætter aktiviteten en smule.

Lørdag den 16 marts var jeg til landsmøde i Vejen. Det var et meget fredeligt et af slagsen. Der skulle blandt andet stemmes om Nose Work skulle være ny fast disciplin i DcH. Det blev et ja med stort flertal. Der er blevet valgt  et udvalg som skal arbejde videre med det. Men det tager jo nok noget tid inden der bliver uddannet trænere og dommere til det.

Der blev endvidere stemt om kassereren skulle lønnes, eller der skulle købes ekstern hjælp til bogføring og fakturering. Årsagen var at den nuværende kasserer havde været nødt til at gå ned i tid på sin arbejdsplads for at nå det hele. Det blev et ja til det sidste. Dog ikke så stort flertal som man måske kunne forvente.

Økonomien god i DcH. Derfor ingen stigning i kontingent til lokalforeninger.

Der vil for eftertiden kun blive udsendt et nyhedsbrev om måneden. Her vil man så kunne klikke sig ind på de ting, som har interesse for netop vores klub. Det bliver en lettelse da der ellers næsten er kommet en mail om dagen.

Landsformand og udvalgsformænd genvalgt.

Der er arbejdet meget med værdier i DcH. Vores værdier er Fællesskab,åbenhed,kvalitet.

Der har været træner og bestyrelsesmøde. Der blev lavet plan for nye træningstider indtil sommerferien. Ind imellem svært at få til at hænge sammen, da trænerne jo også gerne vil træne egen hund og man aldrig ved hvor mange der kommer fra de hvalpe som slutter. Men det gik atter engang.

Ellers var det mest den kommende venskabsdyst der blev planlagt.Tidsmæssigt var det ok med de 2 møder efter hinanden, men kvalitets mæssigt ikke helt godt. Derfor holder vi os ved 2 forskellige aftener.

Der blev holdt infoaften for hold 2 den 28 marts. Meget lille hold, men er nu oppe på 7. Mon ikke der dukker et par stykker mere op. Der er ihvertfald plads.

Den 30 marts holdt vi så venskabsdyst. Det blev en god dag , men ikke helt det der var lagt op til. På mødet med de øvrige venskabsklubber i december 2018 blev vi enige om kun 2 venskabsdyster om året, da der efterhånden er mange konkurrencer. Vi skulle så have alle discipliner med lige fra agility til E hunde. Desværre var der kun tilmeldt en agility hund og ingen E hunde. Fremmødet i det hele taget var for lille. Nu må vi se hvordan det går til efteråret, om der er mere interesse. Men alt gik planmæssigt med tilfredse HF. Køkkenet – Søren og Sanne havde lavet en fin morgenkomplet og dejlige hjemmelavede flæskestegsburgere til middag. Stor tak til dem Resultaterne kan ses på hjemmesiden

Den anden april var der test for hvalpehold 1. Det var jo blevet et stort hold og de fleste stillede op.Det viste sig at være dygtige hvalpe og heldigvis var der mange som havde lyst til at fortsætte enten på ny c ell rally. De får et par træninger tl at finde ud af hvor de hører hjemme.Resultatarne kan ses på hjemmesiden

Vi har haft udlånt vores klubhus et par onsdage til dommeraspiranter. De kan lide at komme her og vi kan lide at der er nogen der ved hvor vi er og hvordan vi bor. Den sidste onsdag var på en træningsaften, men vi håber vi er tilgivet at kaffen den aften blev serveret udenfor.

Og nu vi er ved kaffen, så er der ikke så mange der køber kaffe/kage. Det er ihvertfald for lidt i forhold til det arbejde der er med at lave kagen. Derfor prøver vi med en lille skabsfryser i klubhuset(foræret af Søren H) Sanne vil bage nogen pølsehorn og evt. små pitzaer som vi så løbende kan varme op i en mikroovn. Det vil måske virke mere spændende og ikke så stort spild.

En del har været i Brovst hallen og hørt lidt om motivation . Ulrik Wilbæk var underviseren. En god aften. Jo altid et godt emne.

Den 25 maj er der dyrskue i Fjerritslev. Jeg har sagt ja til vi laver en lille opvisning fra 12 til 12.20. Skulle nok kunne lade sig gøre at finde nogen der har lyst.

Jeg vil prøve om ikke det kan lade sig gøre at rydde en af opslagstavlerne og løbende hænge kursustilbud og lignende op så det er synligt for alle.

I de her dage er Eva ved at finde frem til dato med Agria kursus for trænere og ledere Emnet – hvordan fastholder vi medlemmerne.  Håber der kommer mange.

Rallydommeren Nanna har tilbudt at komme ud og gennemgå de nye skilte med vore rally HF og trænere. Det har vi selvfølgelig sagt ja tak til. Skal kun have kørepenge og måske en flaske. Det bliver en træningsaften ,hvor der er aktivitet.

Vi har desværre ikke så mange der går til konkurrence i øjeblikket. Men vi har Tom,Klaus,KarenN. De klarer sig alle fint. Held og lykke til dem.

Vi har startet nose work op igen. Et lille kursus for fortsættere og en enkelt ny. Det kører over 6 gange. Tak Rikke fordi du tar dig tid til det. Vi ved jo du tar en del ud med lille Banko.

Sidst men ikke mindst en træls meddelelse. Christina har besluttet hun vil til at køre motorcykel i stedet for at træne hunde. Det er vi da voldsomt kede af,men ønsker hende selvfølgelig god fornøjelse med det. Og tusind tak for alle de timer hun har brugt i DcH HanHerred.

 

God påske Karen.