Nyhedsbrev november – 2018

 Nyhedsbrev DcH HanHerred oktober

Som en måned dog går hurtigt. Oktober måned kom til at stå i festens tegn.

Den 3 oktober var vi en flok der deltog i VIP aften i Brovst. Det er Kreds 1 der arrangerer sådan en aften. DcH Han Herred inviterer så trænere og ledere med til aftenen, som tak for det store arbejde og mange timer de investerer  i klubben.

Foredragsholderen hed Thomas Grønnemark og emnet var Doven energi – lav mindre -nå mere. Det blev et sprudlende – med fuld fart på foredrag. Thomas er den der på verdensplan kan lave det længste indkast på en fodboldbane. Det tager han så rundt til store klubber og underviser i. både udenfor og indenfor landets grænser Et underligt job kan man måske mene. Tager så også rundt og holder foredrag. Han brugte emnet udkast til aftenens emne.Han havde besluttet at lave kastet på en bestemt måde. Slå et kraftspring inden han sendte bolden afsted. Han fandt løbende ud af at der var rigtig mange ting han ikke kunne med hensyn til det. Derfor søgte han hjælp hos dem han fandt frem til kunne det, han ikke kunde. Så det endte med at doven energi – lav mindre – nå mere var det samme som at få nogen til det du ikke selv kan, så får du mere tid til resten.

Kogt ned til “ søg hjælp til det du ikke selv kan, hos nogen der kan.”

Bagefter fik vi en 3 retters menu som smagte fantastisk. Der var 70 deltagere.


Næste fest var så vores helt egen klubkonkurrence med efterfølgende fest på Fjerritslev kro. Dagen startede som vanlig med kaffe og rundstykker.Der var ikke så mange tilmeldt konkurrencerne, men når rallyfolkene er så modige også at stille op i ny c og c ser det ud af lidt mere. Der var kun en dommer til lydighed, men med Evas hjælp blev det afviklet hurtigt og effektivt. Det var et par utrolig dejlige dommere der var til lydighed og Rally. Dem ser vi gerne igen, og jeg tror såmænd også de nød vores gæstfrihed. Ihvertfald havde de ikke så travlt med at komme afsted igen. Ingen navne (persondata som I ved ) 

Det er sådan en dag ,man kan se klubånden stadig blomstrer. Et dejligt og underholdende syn at se på. Konkurrencen foregik nederst på plænen. Foran klubhuset stod en flok og kommenterede på hvad de lavede. Nej – jow – flot – neejj hvorfor gør du nu det – det var perfekt osv. Der blev levet med.

Efter konkurrencen blev der solgt grillpølser. Børge veg ikke fra grillen og fik totalt udsolgt. Vores ny tilbygning blev rigtig taget i brug den dag. 

Ingen fik resultatet inden om aftenen til festen. Så det var bare hjem og komme i festtøjet. Søren havde lavet et flot fodarbejde. Det resulterede i at der deltog 52 i festen. Mange år siden der har været så mange. Aftenen bød på god mad – amerikansk lotteri ( samlet ind af Eva og Søren ) en quis om hunde selvfølgelig – offentliggørelse af resultater og besøg af en noget forvirret festklædt ældre dame. Aftenen var væk inden vi fik set os om. Et godt tegn. Tak til alle dem som stod for aftenen blev festlig. Vist mest Søren og Eva. 

Resultaterne blev 

Ny C  nr 1 Hans med Corgi  84,23 point.  Nr 2 Charlotte med Ace 61,10 point.

C klassen. Nr 1 Klaus med Buddha 140,40 point  Nr.2 Maria med Marvin 135,70 point

B klassen  Nr 1 Karen med Lady 130,75 point Nr 2 Søren med Kandis 122,75 point

Rally åben Nr 1 Klaus med Buddha 80 point Nr 2 Susanne med Morgan 72 point

Rally Begynder Nr 1 Klaus med Buddha 99 point  Nr 2 Hans med 94 point 

Klaus skal vist snart ha et stort skab til alle de præmier 

 Et stort tillykke til alle 

Til orientering:

Næste år tager Jes på grundtræneruddannelsen. Hvis der er nogen der går rundt med  lyst til træneruddannelsen, så sig til. Det kræver du et år er med som “føl” så du ser hvad det indebærer. Sig til. Vi kan godt bruge et par stykker mere.

Programmet til Tranum kurset udkommet.

Det ligger i klubhuset. Skriv evt. ønske på sedlen som ligger ved siden af ,så tager vi det op til næste trænermøde den 29 november.

Vi har tilmeldt kredskonkurrence i C klassen og rally  2019 Bliver 10 august.

Håndbogen 2018 kommer til at ligge i klubhuset.

Klubhuset skulle nu være færdigt med lys og et flot flot skilt som Jan har renoveret.

Hvalpetest 11 november – og der er mange.

Juleafslutning  18 november – gløgg og æbleskiver.

HUSK.Søg hjælp til det du ikke selv kan, hos nogen der kan.

Det har jeg benyttet mig af de sidste måneder. Håber ikke jeg har slidt for meget på nogen 

                                                  Karen Pedersen